23 mar 2008, 20:52

Жена на всички времена 

  Poesía » Otra
890 0 2
 

Тя реши да просперира,

но бившият не бе достатъчно богат

душевно, не я рабираше въобще -

няма да е металик. Ама как така?

И за какво му бяха трета и четвърта чак врата?

Намери нова, истинска любов сега,

но той не вдява нищо от култура,

а тя искаше да види мъж

от всяка националност на света.

После реши, че ще се учи -

да знае много, в спор да е добра,

но спор нямаше - от ученето болеше я глава.

Нищо - на изпит вярваше, че трябва да отиде

с най-късата пола.

А „голямата й обич" по друга залетя,

но как - по-малки бяха нейните бедра.

Гледаше се влюбено в огледалото.

Напаст ще решиш, че е била.

Не напаст - жена на всички времена.

© Нати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??