Тя реши да просперира,
но бившият не бе достатъчно богат
душевно, не я рабираше въобще -
няма да е металик. Ама как така?
И за какво му бяха трета и четвърта чак врата?
Намери нова, истинска любов сега,
но той не вдява нищо от култура,
а тя искаше да види мъж
от всяка националност на света.
После реши, че ще се учи -
да знае много, в спор да е добра,
но спор нямаше - от ученето болеше я глава.
Нищо - на изпит вярваше, че трябва да отиде
с най-късата пола.
А „голямата й обич" по друга залетя,
но как - по-малки бяха нейните бедра.
Гледаше се влюбено в огледалото.
Напаст ще решиш, че е била.
Не напаст - жена на всички времена.
© Нати Всички права запазени