По-добре само с една искра
студеното ти, от лед, сърце да стопля,
отколкото да тръгна да горя
на други хиляди жени само с поглед...
По малко ще те върна към живота
и всичко, което
с тебе съм изгубил -
ще ми го върнеш, знам, дори и двойно,
а в очите твои винаги ще помня,
че не съм дочупил
аз една жена, останала без огън...!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados