ЖЕНА – СТИХИЯ
Обичам и искам да бъда обичана.
Гениално творение на природата.
Ъгъл от безкрайността и ....
Ничия принадлежност.
Но нощем сънувам цветни дъги.
В мрака – светлина.
Ъгловат характер.
Знойно лято и
Дълга зима.
Ураганен вятър.
Хладна пролет и Зефир.
Земно привличане и мъдрост.
Елей
Морска шир и ...
Ято на птици в полет.
Власт над стихиите
Облак в небесната шир.
Духовен водач.
Амазонка сред дивия свят.
Жена – стихия
Огън и Земя.
Въздух и Вода.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados