8.03.2019 г., 14:15 ч.

Жена - стихия 

  Поезия » Акростихове
919 1 2

ЖЕНА – СТИХИЯ

 

Обичам и искам да бъда обичана.

Гениално творение на природата.

Ъгъл от безкрайността и ....

Ничия принадлежност.

Но нощем сънувам цветни дъги.

 

В мрака – светлина.

Ъгловат характер.

Знойно лято и

Дълга зима.

Ураганен вятър.

Хладна пролет и Зефир.

 

Земно привличане и мъдрост.

Елей

Морска шир и ...

Ято на птици в полет.

 

Власт над стихиите

Облак в небесната шир.

Духовен водач.

Амазонка сред дивия свят.

 

Жена – стихия

Огън и Земя.

Въздух и Вода.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??