5 jun 2010, 21:04

Жена, създадена за грях 

  Poesía » De amor
907 0 1

Щом погледа си в твоя поглед спрях,                

сърцето каза ми: това е жена, създадена за грях.                 

Жената, на която песни цял живот ще пиша.      

Песни, които нощем на ушенце ще ù пея.           

Всички написани с любов за нея.      

Живота си в ръцете ù оставих.                   

Подарък за жена любима живота си направих.         

Без да се замисля, в твоите ръце оставям се.       

На любовта към тебе посвещавам се.                 

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • С риск аз да съм най-лошата в сайта - пак ми звучи шаблонно!За това ,че си подреден ти пиша една шестичка!
Propuestas
: ??:??