Жената, която сънувам
Търся през деня
В лицата
В косите зад ъгъла
Жената, която сънувам
Очаквам да чуя гласа й
В думите
В разговорите с хората
Жената, която сънувам...
Лягам вечер
И я намирам
В съня си
В старите спомени
Жената, която сънувам
Ме чака, някъде в нищото
Тихо, търпеливо
И се срещаме нощем в сънища...
Жената, която сънувам...
© Станко Немиров Todos los derechos reservados