Жената, която обичам безкрайно,
е нежна утеха във мрака...
Тя е отвара от биле омайно,
сърцето ми с трепет я чака!...
Жената, която обичам безкрайно,
във своята обич е свята...
Тя е за мене звездичка сияйна
и огнена страст за душата!...
Жената, която обичам безкрайно,
не грее от първите страници...
Наяве със мене и в сънища тайно
не знае за чувствата граници!...
Жената, която обичам безкрайно,
превърна мечтите ми в празници!!!...
Честит празник на всички дами!
Бъдете живи и здрави!
Обичайте и допускайте да
бъдете обичани!!!
Прегръщам Ви всичките!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados