3 jun 2014, 11:19

Женска правота 

  Poesía » De amor
513 0 0

ЖЕНСКА ПРАВОТА

Погледнах те и реших
от себе си едно
огледало да направя.

Връчих ти го.
Ти не го прие,
но се огледа.

И там видя... Съседа.

Неее, о, музо бледа,
не съседа тя видя,
какво говориш ти,
какво римуваш. 

Там видя... Победа.

Заровила се в свойта 
Правота, 
житейски порив - Не!
И женска злоба...

Mузо, не внимаваш!

Къде е тая злоба,
дето я видя?!
Това е просто Проба -

да понапиша нещо аз
за две души, които
нивга няма да се съберат
... отново.

© Кристиан Ковачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??