Противоречива и сложна,
с ранима душа,
типично по женски
към тебе вървя
и бягаш по мъжки
и все по ръба,
но аз те преследвам
като дива сърна,
затова наведи скромно глава
и предай се на моите
женски номера! :)
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados
по женски закачливо и очарователно..
сърдечно..