10 may 2006, 23:04

Жертви на любовта 

  Poesía
849 0 1

Разбихме толкова сърца,отрекохме толкова красота
но наистина понякога е нужно това-
толкова болка в сърцата на хората!!!
И толкова странно любовта май гори.
Сърцата мечтаят
телата желаят,
любовта е тъй красива...
Понякога красивите неща искат много жертви.
Просто...истинска любов ли...явно да!!!

© Василена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??