10.05.2006 г., 23:04 ч.

Жертви на любовта 

  Поезия
846 0 1

Разбихме толкова сърца,отрекохме толкова красота
но наистина понякога е нужно това-
толкова болка в сърцата на хората!!!
И толкова странно любовта май гори.
Сърцата мечтаят
телата желаят,
любовта е тъй красива...
Понякога красивите неща искат много жертви.
Просто...истинска любов ли...явно да!!!

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??