May 10, 2006, 11:04 PM

Жертви на любовта 

  Poetry
848 0 1

Разбихме толкова сърца,отрекохме толкова красота
но наистина понякога е нужно това-
толкова болка в сърцата на хората!!!
И толкова странно любовта май гори.
Сърцата мечтаят
телата желаят,
любовта е тъй красива...
Понякога красивите неща искат много жертви.
Просто...истинска любов ли...явно да!!!

© Василена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??