24 mar 2016, 18:27

Жертвите сме ние... 

  Poesía » De amor
402 0 6

 

 

Събрахме се случайно, две вселени,
и нежно разтопиха се ядрата,
от цяла вечност бяхме разделени,
познахме се и вплетохме съдбата.

В картина изрисувана в сърцата,
преляхме се, обрулени души,
объркани, затънали в лъжата,
и жертви на окаяни ловци.

На слаби ни се правят, а обсебват,
превърнаха ни в жертвени олтари,
и милите,  със упрек ни преследват,
изпиват ни със своите кошмари.
 
Страхът във тях, уби във нас вината,
обичат ни, но все да сме до тях,
духът пък в нас поиска свободата,
живот си пожела, със много смях.

Не можем все да бъдем слепи жертви,
заслужиха си с его ориста,
не се обича искайки ни мъртви,
не се задържа с ревност любовта.



 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??