10 feb 2008, 10:08

Жестоко обичаш! 

  Poesía » De amor
608 0 4

Липсвам ли ти, чудя се нощес?...

Както преди, за мен

тъгуваш ли и днес?!

Дали си сложил просто маска

или наистина от себе си

измил си всичките ми ласки?!

Питам се, дали си ме погребал

при другите - невзрачните души...

Питам се... а ти си ме обсебил

толкоз властно, че и сънят ми се руши!

Дали те топли оня пожар все още...

дали... или вече си го потушил?!

А тоя,същия направи мене пепелище

и не усещам нищо!... Всичко е опустошил!

И пия... пия, за да те забравя,

от себе си се крия, но боли!

И раната ми по-дълбока става...

Неизлечима рана ми остави -

да те помня - как жестоко

можеш да обичаш ти!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??