Мигове неизживяни
Пътища неизвървяни
Думи неизказани
Физиономии размазани
Ласки недарени
Гримаси разкривени
Очи от сълзи замрежени
Болят
Бодат
Горят
Следят
Сърбят
Застигат ме
Убиват ме
Защо си мислех
Че съм жив...
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados