8 oct 2008, 6:18

Жива 

  Poesía
792 0 0

Тялото ми за духа е къща,

във която той не се завръща,

щом в камината-сърце не греят

въглени, а пепел тлее...

© Някоя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??