21 may 2011, 10:46

Жива съм 

  Poesía » De amor
934 0 1

Жива съм

 

 

От всеки огън излизах по-жива,

обгорена до кости, но знам -

всеки пламък ми даваше сила,

топлина, която и на тебе да дам.

 

От всяка болка тръгвах щастлива,

не разделях живота на две,

бях на място - там, където отива

човекът, щастлив за да спре.

 

От всяка вода излизах по-суха,

мокри бяха само мойте очи,

останах за грозните думи глуха

и не намокрих свойте мечти.

 

От всяка пустиня  правех  пътека,

губех се, от всички една ме спаси

и вървя, и усещам душата си лека -

жива съм и по нея, знам, няма беди.

 

Анелия Дойчева 19.10.2010

 

© Анелия Дойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??