7 may 2011, 20:58

Жива вода 

  Poesía » De amor
1687 0 13
Усещам дъха ти в лекия бриз на прибоя,
ласката, с аромат на омайни липи.
Галеща мисъл от нежни люляци и секвоя,
Божия искра, родена в пламенни очи.

Блика отново Надежда красива -
звезда пътеводна в душата искри.
Извор със жива вода преоткрило,
сърцето блажено сияе в мечти.

© Катя Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??