7.05.2011 г., 20:58 ч.

Жива вода 

  Поезия » Любовна
1672 0 13
Усещам дъха ти в лекия бриз на прибоя,
ласката, с аромат на омайни липи.
Галеща мисъл от нежни люляци и секвоя,
Божия искра, родена в пламенни очи.

Блика отново Надежда красива -
звезда пътеводна в душата искри.
Извор със жива вода преоткрило,
сърцето блажено сияе в мечти.

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??