8 feb 2013, 22:12

Живеех 

  Poesía » De amor
451 0 0

Живеех, за да се забавлявам!

Живеех, за да лудувам!

Живеех, за да си спомням всеки един миг!

Живеех, за да намеря любовта!

Но открих теб и ти съсипа всичко това!

Сега живея, за да ти отмъстя!

Сега живея заради приятелите ми!

Сега не живея, просто съществувам!

© Мадлен Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??