Живеех, за да се забавлявам!
Живеех, за да лудувам!
Живеех, за да си спомням всеки един миг!
Живеех, за да намеря любовта!
Но открих теб и ти съсипа всичко това!
Сега живея, за да ти отмъстя!
Сега живея заради приятелите ми!
Сега не живея, просто съществувам!
© Мадлен Тодорова All rights reserved.