19 ene 2018, 10:23

Живей 

  Poesía » Otra
385 1 0

Живей го кратък е,
не го пилей с фалшиви, 
които те използват. 
Живей на момента, 
живей сега, 
не за утре,

за сега живей.
Обмисляй постъпките си!
Няма връщане назад.
Животът е кратък, 
изживей го достойно...💖😭

© Деница Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??