19 янв. 2018 г., 10:23

Живей 

  Поэзия » Другая
386 1 0

Живей го кратък е,
не го пилей с фалшиви, 
които те използват. 
Живей на момента, 
живей сега, 
не за утре,

за сега живей.
Обмисляй постъпките си!
Няма връщане назад.
Животът е кратък, 
изживей го достойно...💖😭

© Деница Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??