14 abr 2016, 18:22

Живей и обичай 

  Poesía » De amor
217 0 2

                                                Живей и обичай

 

 

Да отвориш очи и да съзреш зората.

Да отвориш очи, когато слънцето те огрява.

Да отвориш очи и да съзреш любимите до тебе.

Да усетиш, че сърцето ти е жадно за любов.

Да искаш живота да отвори своите порти за тебе.

Да чуеш песента на птиците лекокрили.

Не е ли това щастието човешко.

 

Не е ли това радостта на сърцето?

Най-меката възглавница е чистата съвест? 

Най силният огън да е запаления.

Най-сладката обич е очакваната.

Най-скъпото

нещо е приятелството.

Да! Отвори очи и бавно гради своя живот.

Живей само  с чиста съвест

Обливай с радост твоята душа.

Обичай винаги и дарявай любов.

С добри приятели в годините върви.

И тайните скрити в пазвите потайни.

Сладки сънища ще ти подарява съдбата.

Защото светът е красив и спира в сърцето.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Еси. Чакам твоя коментар както изгряващата звезда вечерница.Поздрави мила..
  • "Защото светът е красив и спира в сърцето."
    Хубави размисли, Йонче. Поздрави!
Propuestas
: ??:??