Живей сега
/За тебе Гери! Почивай в мир!!!/
Животът не е спирка. Няма гари
и няма как да се снабдиш с билет.
Животът – най-ценният подарък –
една възможност, шанс или късмет.
Усещаш ли го? Крие се във дните -
забързан, енергичен и сякаш е от път.
Животът е началото и края – всичко –
един измамлив, труден кръстопът.
Успееш ли да го приклещиш в длани,
не го изпускай, хич не го жали!
Живей сега, напук на всички драми,
за да може истински и той да те цени!
Животът не е спирка. Няма гари,
и няма как да се снабдиш с билет.
Животът – най-ценният подарък –
една възможност, за да си човек!
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados
никой не знае къде свършва светът на живите и къде започва светът на мъртвите...!!!
..........!