2 ago 2019, 9:07

Живей си 

  Poesía » De amor
603 4 1

Живей си, няма да ти преча.
И без това животът си е твой.
Но ако някога залипсвам,
спомни си, че исках да си мой.

По цяла нощ да си говорим,
по цял ден да сме навън,
да си пишем непрестанно,
но събудих се от хубавия сън.

И сега огнище съм от пепел,
Не допускам друг до моето сърце.
Всеки от нас по пътя си поел е,
и отдръпнал надалече своите ръце.



© The ice girl Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??