8 ene 2007, 13:46

Живея 

  Poesía
487 0 5

Рея се из
Нищото, но
живея във
Всичкото.

Покоят
ми дава мир,
но и бъдна
смърт.

Искра от
любовното царство
разпалва
живота в мен.

Пепел от
разочарование
ме води в
бездната на ада.

Живот на ръба -
между ад и рай,
между пепел и искра -
докато дишам.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??