Рея се из
Нищото, но
живея във
Всичкото.
Покоят
ми дава мир,
но и бъдна
смърт.
Искра от
любовното царство
разпалва
живота в мен.
Пепел от
разочарование
ме води в
бездната на ада.
Живот на ръба -
между ад и рай,
между пепел и искра -
докато дишам.
© София Русева All rights reserved.