23 sept 2018, 9:46

Живи бои 

  Poesía » Otra
892 2 2

В небето на очите ми пътуват облаци

Акварел или пастел са думите във нежни пръсти

Рисуващи във висините

На лекокрилите ни птици

 

Не зная и не питам

От какво направени телата са

На багрите

Защото съм целувал на солта горещите кристали

Които съм прераждал във искрата си

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се да ви видя на страницата си, Младен и Мариана!
  • Красиво е, Бърнс. Поздравявам те!
Propuestas
: ??:??