Sep 23, 2018, 9:46 AM

Живи бои 

  Poetry » Other
878 2 2

В небето на очите ми пътуват облаци

Акварел или пастел са думите във нежни пръсти

Рисуващи във висините

На лекокрилите ни птици

 

Не зная и не питам

От какво направени телата са

На багрите

Защото съм целувал на солта горещите кристали

Които съм прераждал във искрата си

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Радвам се да ви видя на страницата си, Младен и Мариана!
  • Красиво е, Бърнс. Поздравявам те!
Random works
: ??:??