16 mar 2011, 22:02

Живот 

  Poesía » Odas y poemas
650 0 0

Животът е даденост славна,

Животът е даденост отдавна,

и неговата красота няма равна.

Пред трудности изправяме се

всички и правим първите крачки.

Животът е красота всеотдайна 

и аз съм много благодарна.

 

© Зорница Марова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??