16 мар. 2011 г., 22:02

Живот 

  Поэзия » Оды и поэмы
649 0 0

Животът е даденост славна,

Животът е даденост отдавна,

и неговата красота няма равна.

Пред трудности изправяме се

всички и правим първите крачки.

Животът е красота всеотдайна 

и аз съм много благодарна.

 

© Зорница Марова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??