25 mar 2006, 21:38

ЖИВОТ И ВРЕМЕ 

  Poesía
716 0 7
                    ЖИВОТ И ВРЕМЕ

Животът зове непокорен и бързащ-
на времето верен приятел,
между болка и радост винаги свързващ
нашия ден под общ знаменател.

Ние мъчно четем го,даже и сричаме,
и по учителски често критични
до дъската му черна все си приличаме,
а в топлите мигове сме много различни.

И животът мъдро все ни съветва
да раздаваме обич,избрана от плява,
а времето дава му своята клетва,
да помним добрите и тях ни отсява.

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??