16 feb 2013, 18:45

Живот извън правилата 

  Poesía
491 0 1

Живот извън правилата

 

Хубаво е да живееш извън правилата!

Без отговорности и

без условности...

Да се смееш,

ругаеш,

обичаш...

Дори да поплачеш,

когато поискаш...

Да правиш това,

което сърцето диктува –

без да усмиряваш горещия огън,

без да изпадаш в печал от обиди...

Просто живей! Няма друг начин!

© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??