Feb 16, 2013, 6:45 PM

Живот извън правилата 

  Poetry
492 0 1

Живот извън правилата

 

Хубаво е да живееш извън правилата!

Без отговорности и

без условности...

Да се смееш,

ругаеш,

обичаш...

Дори да поплачеш,

когато поискаш...

Да правиш това,

което сърцето диктува –

без да усмиряваш горещия огън,

без да изпадаш в печал от обиди...

Просто живей! Няма друг начин!

© Пенка Обновенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??