19 abr 2011, 22:17

Живот менте 

  Poesía » Filosófica
461 0 2

    Да лъжеш

и рушиш -

е твоето призвание.

Живот менте

градиш,

с болка и страдание.
Да виждаш

другите

нещастни,

да ги наричаш

с названия.

До върхове

да стигаш,

че ниското е

страшно.

Живот менте,

без бандерол

и марка.

И знаеш ли,

за тебе ми е

жалко!

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!!
  • Хареса ми!
    Ако всеки запази у себе си малко "дете",
    мисля, че животът му няма да е менте.
Propuestas
: ??:??