Да лъжеш
и рушиш -
е твоето призвание.
Живот менте
градиш,
с болка и страдание.
Да виждаш
другите
нещастни,
да ги наричаш
с названия.
До върхове
да стигаш,
че ниското е
страшно.
Живот менте,
без бандерол
и марка.
И знаеш ли,
за тебе ми е
жалко!
© Jivka Koleva All rights reserved.