Ж И В О Т Н А З А Е М 26
Лятото босо отново пак се задава,
с огнени спомени и Обилни Библейски Валежи,
които по-настървено ще горят,ще душат и ще давят,
ще ни разделят с мечтани,щастливи копнежи.
Събитията методично,брутално ще предизвикват
спад в котировките на всичките борси,
а ние без да усетим,постепенно ще свикваме
със статута си на гладни,голи и боси.
Момента е точно Тук и Сега,
да бъдем верни на себе си,
ако не сме на върха на поредната Съдбовна Вълна
под Нея ще бъдем навеки погребани.
25.04.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados