May 7, 2024, 6:46 AM

Живот назаем 26 

  Poetry » Free verse
60 0 0

Ж И В О Т Н А З А Е М 26

 

Лятото босо отново пак се задава,

с огнени спомени и Обилни Библейски Валежи,

които по-настървено ще горят,ще душат и ще давят,

ще ни разделят с мечтани,щастливи копнежи.

 

Събитията методично,брутално ще предизвикват

спад в котировките на всичките борси,

а ние без да усетим,постепенно ще свикваме

със статута си на гладни,голи и боси.

 

Момента е точно Тук и Сега,

да бъдем верни на себе си,

ако не сме на върха на поредната Съдбовна Вълна

под Нея ще бъдем навеки погребани.

 

25.04.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??