8 may 2024, 11:20

Живот назаем 27 

  Poesía
84 0 0

 

         Ж И В О Т   Н А З А Е М   27

 

Ако проектът Царичина бъде осъществен,

проблемът Боташ ще се превърне в детска усмивка,

но по-важното е,че ще бъдем всички спасени,

от всички проблеми над човечеството надвиснали.

 

Доста време измина,от както Шибил

даде Карт Бланш на Крамер,да пише,

но явно светът е твърдо решил,

докрай да е контра на идеите Свише.

 

Шапките на полюсите тънеят,

ледниците от планините се свличат

и не виждам освен Шибил,някой да има идея,

как в проблемите на дълбоко да вникнем?

 

Нивото на световният океан започва,да се надига,

концентрацията на водата се постоянно разрежда,

дали след третото петльово кукуригане,

няма да е станало късно за нашите надежди...?...?...

 

Докато с глупави преразпределения занимават се властите,

Земната Ос подготвя новата си процесия,

в която жестоко ще дави и дълго ще клати

милиони общи,импровизирани,погребални процесии...

 

25.04.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??