и така като във песента.
Тогава не знаехме още каква ще е наш`та съдба
Когато ти любовта си призна,
аз те отблъснах,
не мислех колко ли ще те боли.
Не мислех, че един ден
ще плащам за всичко с висока цена.
Когато пораснах и станах жена,
срещнах и аз любовта
във цялата и светлина:
бях лъгана,
бях отхвърляна,
бях изоставяна
и пак прибирана,
бях ревнувана...
Да, бях и обичана,
жестоко,
жестоко обичана!
Тогава си мислех:
,,Да, това трябва да е любовта''!
*********
Когато отново останах сама,
с две пораснали вече деца,
отново те срещнах , ти също си сам.
Както някога ти ме обичаше силно!
Както никога аз се влюбих във теб!
Сега сме двамата законни съпрузи
пред децата ни,
пред Господ
и пред целия свят!