1 nov 2013, 23:17

Животе 

  Poesía » Otra
325 0 1

Животе

Удряш, животе, биеш.
Стискаш душите
с грапавите си пръсти.
Ровиш болки и страхове.
Жигосваш същности и съдби.
Зашлевяваш с трошляк
съвести и безразличия,
и с камъни ги трошиш.
Съдиш и опрощаваш.
Жесток си, животе.

Но ние не ти се даваме лесно.
Обичаме, мечтаем и вярваме.
Прощаваме и подреждаме хаоса.
Смели сме. Крачим напред
с любов в сърцата. Изстрадана,
изплакана, отдадена. Истинска...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прощаваме и подреждаме хаоса! Тази вечер явно ще цитирам. Много силно ми въздейства. Аз все още подреждам!
Propuestas
: ??:??