Животът ни е само миг,
мигът на щастие или съдба.
И после стон и пукот, смърт.
Смъртта на бедната душа...
А, тя, смъртта, е вечната жена,
такава властна и красива,
а, може би дори мечта?
Мечтаеш ли? Това е тя.
Това, което никой не обича.
Това, в което всеки вярва.
Това е тя - далечната жена.
© Елица Тодорова Todos los derechos reservados
с обич, Елица.