16.01.2008 г., 23:46 ч.

Животът 

  Поезия » Друга
388 0 2

Животът ни е само миг,

мигът на щастие или съдба.

И после стон и пукот, смърт.

Смъртта на бедната душа...

А, тя, смъртта, е вечната жена,

такава властна и красива,

а, може би дори мечта?

Мечтаеш ли? Това е тя.

Това, което никой не обича.

Това, в което всеки вярва.

Това е тя - далечната жена.

 

© Елица Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??