2 dic 2011, 13:52

Животът 

  Poesía » Filosófica
561 0 4

 

Животът е кратък,

от вечност е миг

и ние живеем забързани.

И често тревожно надаваме вик,

усетим ли

как сме обвързани.

 

Животът е сложен

и тъй многолик,

влече ни от бързей на бързей.

Дори да е кратък,

дори да е миг,

живей го разумно, не бързай.

 

Макар и с укрепнали

вече крила,

не литвай в простори самотни.

Виж волните птици -

летят на ята

и срещат и бури страхотни.

 

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??