5 jul 2017, 22:04

Животът 

  Poesía » Filosófica, Civil
412 1 1

Без него ний не можем,

нека дълъг да е, дай Боже!
Нека доходите ни се увеличат,

нека бедните да не мълчат,

а да кажат: "И ние сме хора!

Макар от борбата да усещаме умора,

и ние искаме да живеем добре,

ама елитът ни туй дали ще разбере!?"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??