5.07.2017 г., 22:04 ч.

Животът 

  Поезия » Философска, Гражданска
401 1 1

Без него ний не можем,

нека дълъг да е, дай Боже!
Нека доходите ни се увеличат,

нека бедните да не мълчат,

а да кажат: "И ние сме хора!

Макар от борбата да усещаме умора,

и ние искаме да живеем добре,

ама елитът ни туй дали ще разбере!?"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??