19 sept 2013, 2:18

Животът е болка 

  Poesía » Otra
337 0 0

Животът е болка

 

Животът е болка,

човещина когато липсва.

Бури в душата вилнеят.

Боли от безверие.

И от счупени илюзии.

И от думи боли, грапави.

От безпътици.

И от пътища за никъде,

пресечени разстояния,

до ада и обратно.

Боли. От любов. И от стих.

И от самота. И от тишина боли.

Див огън и бясна вода.

Бури в душата вилнеят.

Животът е болка. Боли...

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??