18 may 2013, 10:44

Животът е кратък 

  Poesía » Otra
558 0 0

Животът е твърде кратък,

за да съобразявам с разни правила,

ще правя каквото си искам,

за последствията ще мисля след това.

 

Кое е редно и нередно

да чуя в момента не ща,

животът е твърде кратък,

непозволено ще си позволя.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??